OMA Talvivarma sähkösopimus

NYT UUTTA SUOMESSA!

Yhdistimme sähkösopimusten parhaat puolet! Vältä talven hintapiikit ja nauti kesällä edullisesta pörssisähköstä.

TILAA OMA TALVIVARMA

Vihdoinkin on mahdollista yhdistää eri sopimustyyppien parhaat puolet:

Lännen Omavoiman OMA Talvivarma sähkösopimus -tuote lukitsee hintasi talveksi, jolloin sähkön hinta on tavallisesti korkeammalla tasolla ja hintavaihtelu voi olla yllättävää. Etenkin pakkasjaksojen aikana hintapiikit voivat olla erittäin suuria.

Koska talvella myös kulutus on suurempaa, OMA Talvivarma sähkösopimus varmistaa, ettei yllätyksiä synny. Kesällä puolestaan nautit edullisesta pörssisähköstä, sillä OMA Talvivarma sähkösopimus tuo automaattisesti sähkösopimukseesi pörssihinnan 1.4.2018 alkaen.

Tilaa OMA Talvivarma
Jätä yhteystietosi

OMA Talvivarman sähkösopimuksen kiinteä hinta muodostuu perusmaksusta ja energiahinnasta. Talviajan 1.11.2017-31.3.2018 hinta on kiinteä ja sopimus on määräaikainen 31.3.2018 asti.

Kesäajan pörssihinta sähkösopimus muodostuu perusmaksusta ja energiahinnasta. Lasku muodostuu tunneittain toteutuneen pörssihinnan ja sähkönkäytön perusteella. Omilla valinnoillasi sinun on mahdollista säästää sähkölaskussa. Pörssihintasähkösopimus alkaa 1.4.2018 ja on voimassa toistaiseksi. Seuraavasta talvikaudesta lähetämme sinulle automaattisesti uuden sähkötarjouksen hyvissä ajoin ennen seuraavan talvikauden alkua.

Lukitse hinta talveksi 1.11.-31.3. ja nauti kesällä 1.4.-31.10. pörssisähköstä.

TALVIVARMA SÄHKÖSOPIMUS (sis. alv 24%) 

Perusmaksu 3,95 €/kk
Energiamaksu 4,99 snt/kWh

PÖRSSIHINTA SÄHKÖSOPIMUS (sis.alv 24%)

Perusmaksu 3,95 €/kk
Energiamaksu Spot-hinta + 0,35 snt/kWh

Alla olevasta linkistä löytyvät Suomen hinta-alueen spot -hinnat = pörssihinnat. Huomaa, että hinnat ilmoitetaan arvonlisäverottomina EUR/MWh -hintoina (esim. 45 €/MWh = 4,5 snt/kWh) ja että kellonajat on ilmoitettu Norjan ajassa (taulukon aika 00-01 on Suomessa 01-02).

http://www.nordpoolspot.com/Market-data1/Dayahead/Area-Prices/FI/Hourly/?view=table

Omaa Voimaa