Meille töihin?

Aurinkopaneelijärjestelmien myyjä

Etsimme nyt Raisioon myyjää, jonka keskeinen tehtävä on tarjota uusiutuvaa energiaa hyödyntäviä kokonaisratkaisuja pientaloihin ”avaimet käteen” -palveluna.

Panosta tulevaisuuteesi – tule meille!

Haluatko työskennellä paremman huomisen puolesta tuottamalla kokonaisvaltaisia ratkaisuja pienentämään asiakkaidemme hiilijalanjälkeä? Toiminta-alueemme ulottuu Satakunnan eteläosista Varsinais-Suomeen.

Odotamme sinulta

Olet ulospäin suuntautunut ja ylität asiakkaan odotukset erinomaisella palveluasenteellasi. Omaksut nopeasti uusia asioita ja olet luonteeltasi aikaansaava työmyyrä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aktiivista toimintatapaa sekä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme myös kykyä luoda myyntiä tukevaa kontaktiverkostoa. Aikaisempi tekninen myyntityö on eduksi ja työn liikkuvuuden kannalta oman auton käyttö on ehdoton.

Haluat kasvaa ja kehittyä uusiutuvan energian kokonaisratkaisujen asiantuntijaksi. Tehtävässä sinua mitataan ensisijaisesti myyntitulosten perusteella.

Tarjoamme

  • Mahdollisuuden kehittyä asiantuntijaksi uusiutuvan energian ratkaisuissa
  • Hyvät tuotteet ja palvelut, joita on ilo tarjota asiakkaille
  • Kilpailukykyisen palkkauksen, johon voit itse vaikuttaa
  • Henkilöstöedut

Lännen Omavoima Oy on merkittävä energiapalveluiden myyntiyhtiö Länsi-Suomessa. Myymme sähköä ympäri Suomen ja uusia energiaratkaisuja kuten aurinkopaneelijärjestelmiä ja sähköautojen latausratkaisuja läntisessä Suomessa. Lännen Omavoiman liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa ja yhtiöllä on noin 35 000 asiakasta. Palvelupisteemme ovat Raisiossa, Raumalla ja Laitilassa. Lännen Omavoima Oy on Rauman Energia Oy:n ja Vakka-Suomen Voima Oy:n omistama.

Lisätietoja voit kysyä soittamalla asiakkuuspäällikkö Kari Hiltuselle, p. 044 240 1197

Hakemukset 15.12.2019 mennessä: TEE HAKEMUS