OMA Aurinkovoima

Aurinkosähkön hankkiminen on nyt helppoa, sillä hoidamme kaiken puolestasi

Aurinkosähköjärjestelmällä voit leikata kodin, taloyhtiön, yrityksen tai maatalouden sähkökuluja tuottamalla itse puhdasta, päästötöntä energiaa!

Pääset nauttimaan aurinkosähköstä yhdellä puhelinsoitolla, kokonaistoimituksena. Tekniset asiantuntijamme neuvovat sopivan järjestelmän hankkimisessa ja asentajamme laittavat aurinkopaneelit paikalleen. Huolehdimme, että kaikki toimii moitteettomasti. Myös sopimusasiat hoituvat kanssamme helposti.

Soita: (02) 880 0 880 tai täytä yhteydenottolomake!

Viisi hyvää syytä hankkia OMA Aurinkovoima:

  1. Luotettava paikallinen myyjä ja palvelu
  2. Kilpailukykyinen hinta
  3. Naps-paneelit markkinoiden luotettavinta tekniikkaa
  4. Helppo ratkaisu ylijäämäsähkön myyntiin
  5. Lounaisrannikko on Suomen aurinkoisin alue

Muistathan myös, että paikalliset asiantuntijamme ovat käytössäsi myös asennuksen jälkeen ja asennustyön hinnasta voit saada kotitalousvähennyksen

Powered by Naps - neljän vuosikymmenen kokemus!

Lännen Omavoiman asiakkaille tarjolla olevat tuotteet on valittu Napsin pitkäaikaisen kokemuksen perusteella ja ovat kilpailukykyisiä, todettu erittäin laadukkaiksi ja niiden toimitusvarmuus on hyvä. Napsilla on neljän vuosikymmenen ja yli 200 000 asennuksen kokemus!

Valmiit OMA Aurinkovoima -ratkaisut

Valmiit pakettimme palvelevat koti- ja vapaa-ajantarpeissa, suuremmat voimalat yrityksiin ja maatalouteen tarjotaan räätälöidysti asiakkaan tarpeen mukaisesti. 

Järjestelmät ovat täydellisiä kokonaisuuksia, ja niiden keskeiset osat ovat aurinkopaneelit, vaihtosuuntaajat eli invertterit ja asennusmekaniikka.

Lue tarkemmat kuvaukset keskeisistä elementeistä tästä.

Asiantuntijakäynti kannattaa

Ennen voimalan hankintapäästöstä kannattaa selvittää oma sähkönkäyttö ja paneeleiden sijoitusvaihtoehdot omassa kiinteistössä.

Asiantuntijakäyntimme avulla teemme ehdotuksen teille sopivasta aurinkovoimalasta ja oikeasta asennustavasta. Asiantuntijakäynnin hinta on 150 euroa. Hinta hyvitetään meiltä hankitun voimalan hinnasta.

Myy ylijäämäsähkö ja saa lisätuottoa investoinnille

Oman Aurinkovoimalan tuotannosta saat suurimman hyödyn silloin kun käytät tuotetun sähkön itse, jolloin korvaat tuotannolla myös sähkön siirtomaksuja sekä sähköveroja.

Lisäksi ostamme sähköverkkoon syöttämäsi ylijäämäsähkön aina päivän markkinahinnalla ja sinä saat lisätuottoa investoinnille. Lisätietoja ylijäämäsähkön myynnistä täältä.

Tilaukset ja tiedustelut

Asiakaspalvelu p. (02) 880 0 880
Yhteydenottolomake

Lännen Omavoiman aurinkosähköopas

Omaa Voimaa