OMA Aurinkovoima -aurinkosähköjärjestelmä

Aurinkopaneelit katolle helposti ja luotettavasti!

OMA Aurinkovoima -aurinkosähköjärjestelmällä voit leikata kodin, taloyhtiön, yrityksen tai maatalouden sähkökuluja tuottamalla itse puhdasta, päästötöntä energiaa!

Pääset nauttimaan aurinkosähköstä yhdellä puhelinsoitolla, kokonaistoimituksena. Tekniset asiantuntijamme neuvovat sopivan aurinkosähköjärjestelmän hankkimisessa ja asentajamme laittavat aurinkopaneelit paikalleen. Huolehdimme, että kaikki toimii moitteettomasti. Myös sopimusasiat hoituvat kanssamme helposti.

OMA Aurinkovoima -aurinkosähköjärjestelmä kotitalouksille ja taloyhtiöille:

Aurinkosähkö toimii jokaisessa kodissa ja sitä saa tuottaa vapaasti, verottomasti ja ilman sähkönsiirtomaksua oman tontin rajojen sisäpuolella. Ylituotannon voi myydä valtakunnanverkkoon. Kätevää!

Asiantuntijamme auttavat mielellään aurinkosähköjärjestelmän valinnassa. Ota yhteyttä tai rakenna tästä itsellesi sopiva aurinkosähköjärjestelmä.

Viisi hyvää syytä hankkia OMA Aurinkovoima -aurinkopaneelit:

  1. Luotettava paikallinen myyjä ja palvelu
  2. Kilpailukykyinen hinta
  3. Naps-paneelit markkinoiden luotettavinta tekniikkaa
  4. Helppo ratkaisu ylijäämäsähkön myyntiin
  5. Lounaisrannikko on Suomen aurinkoisin alue

Muistathan myös, että paikalliset asiantuntijamme ovat käytössäsi myös asennuksen jälkeen ja asennustyön hinnasta voit saada kotitalousvähennyksen!

Aurinkosähköjärjestelmää valittaessa kannattaa huomioida kohteen sijainti ja oma sähköntarve. Tyypillisesti omalla aurinkosähköjärjestelmällä voi tuottaa 25–30 prosenttia vuotuisesta sähköntarpeesta.

Useimmissa Suomen kunnissa järjestelmän saa asentaa oman kiinteistön katolle tai seiniin ilman erillistä lupaprosessia. Kunnalliset asemakaavaohjeet kannattaa kuitenkin muistaa tarkistaa.

Asunto-osakeyhtiössä päätöksenteko vaatii lakisääteisen tai sopimusperusteisen käsittelyn, jota koordinoi taloyhtiön hallitus tai isännöitsijä. Aurinkosähköä voi hyödyntää esimerkiksi kiinteistöjen tarpeisiin, sähköautojen ja -akkujen lataamiseen tai asukkaiden omaan käyttöön.

OMA Aurinkovoima -aurinkosähköjärjestelmä yrityksille:

Esimerkiksi kauppakiinteistön katto on mitä mainioin sijoituspaikka paikalliselle aurinkovoimalalle, joka tuottaa sähköä kiinteistön tarpeisiin – useimmiten ilmanvaihtoon tai jäähdytykseen. Oikein mitoitettu järjestelmä voi leikata keskipäivän kulutushuippuun tarvittavan sähkön ostamista sähkömarkkinoilta. Se on taloudellisesti järkevää, varsinkin kun sähköä voi tuottaa itse ilman polttoainekustannuksia kiinteään hintaan – seuraavat 30 vuotta.

Aurinkosähkön tuotanto on aina vastuullinen ekoteko. Moderni aurinkosähköjärjestelmä on merkittävä osa kiinteistön ympärisyömyönteistä julkisivua. Katolle asennettuna järjestelmä on tavoitteesta riippuen joko näkyvä tai huomaamaton.

Ulkonäkö on keskeinen osa laadukasta aurinkosähköjärjestelmää, mutta tärkein on tietysti laadukkaan sähkön tuottaminen seuraavat 25–30 vuotta, joten järjestelmän keskiössä on laadukas aurinkopaneeli. Pitkän elinkaaren edellytyksenä on myös laadukkaiden oheiskomponenttien valinta. Esimerkiksi kaapeleissa käytämme vain ulkoasennukseen ja yli 20 vuoden UV-säteilyn altistukselle soveltuvia tuotteita.

Asiantuntijamme auttavat mielellään aurinkosähköjärjestelmän valinnassa. Ota yhteyttä tai rakenna tästä sopiva aurinkosähköjärjestelmä.

OMA Aurinkovoima vapaa-ajan kohteisiin:

Vietätpä vapaa-aikaasi veneillen, matkailukohteisiin tutustuen, sähköverkon ulottumattomissa eräalueella tai kodinomaisesti mökillä on aurinkosähkö käytettävissäsi. Kerromme mielellämme lisää ratkaisuistamme!

Tilaukset ja tiedustelut

Asiakaspalvelu p. (02) 880 0 880
Yhteydenottolomake

Kokeile: Rakenna itsellesi sopiva aurinkosähköjärjestelmä: napssolar.com/systems/

Lännen Omavoiman aurinkosähköopas

Omaa Voimaa