Aurinkosähköjärjestelmät Yrityksille

Aurinkopaneelit katolle helposti ja luotettavasti!

OMA Aurinkovoima -aurinkosähköjärjestelmällä voit leikata kodin, taloyhtiön, yrityksen tai maatalouden sähkökuluja tuottamalla itse puhdasta, päästötöntä energiaa!

Pääset nauttimaan aurinkosähköstä yhdellä puhelinsoitolla, kokonaistoimituksena. Tekniset asiantuntijamme neuvovat sopivan aurinkosähköjärjestelmän hankkimisessa ja asentajamme laittavat aurinkopaneelit paikalleen. Huolehdimme, että kaikki toimii moitteettomasti. Myös sopimusasiat hoituvat kanssamme helposti.

OMA Aurinkovoima -aurinkosähköjärjestelmä yrityksille:

Esimerkiksi kauppakiinteistön katto on mitä mainioin sijoituspaikka paikalliselle aurinkovoimalalle, joka tuottaa sähköä kiinteistön tarpeisiin – useimmiten ilmanvaihtoon tai jäähdytykseen. Oikein mitoitettu järjestelmä voi leikata keskipäivän kulutushuippuun tarvittavan sähkön ostamista sähkömarkkinoilta. Se on taloudellisesti järkevää, varsinkin kun sähköä voi tuottaa itse ilman polttoainekustannuksia kiinteään hintaan – seuraavat 30 vuotta.

Aurinkosähkön tuotanto on aina vastuullinen ekoteko. Moderni aurinkosähköjärjestelmä on merkittävä osa kiinteistön ympärisyömyönteistä julkisivua. Katolle asennettuna järjestelmä on tavoitteesta riippuen joko näkyvä tai huomaamaton.

Ulkonäkö on keskeinen osa laadukasta aurinkosähköjärjestelmää, mutta tärkein on tietysti laadukkaan sähkön tuottaminen seuraavat 25–30 vuotta, joten järjestelmän keskiössä on laadukas aurinkopaneeli. Pitkän elinkaaren edellytyksenä on myös laadukkaiden oheiskomponenttien valinta. Esimerkiksi kaapeleissa käytämme vain ulkoasennukseen ja yli 20 vuoden UV-säteilyn altistukselle soveltuvia tuotteita.

Asiantuntijamme auttavat mielellään aurinkosähköjärjestelmän valinnassa. Ota yhteyttä tai rakenna tästä sopiva aurinkosähköjärjestelmä.

Tilaukset ja tiedustelut

Asiakaspalvelu p. (02) 880 0 880
Yhteydenottolomake

Kokeile: Rakenna itsellesi sopiva aurinkosähköjärjestelmä: napssolar.com/systems/

Lännen Omavoiman aurinkosähköopas

Omaa Voimaa