Aurinkopaneelijärjestelmät Kodit ja taloyhtiöt

Tee oma ekotekosi - hanki aurinkopaneelit luotettavasti meiltä

Tiesithän, että lounaisrannikko on Suomen aurinkoisin alue. Nyt on oikea aika tehdä ympäristöteko, joka on sekä helppo että taloudellisesti järkevä. Lännen Omavoiman toimitukseen sisältyy kaikki mitä tarvitset täysin avaimet käteen -ratkaisuna. 8 vuoden koroton maksuaika!

Kokeile, miten aurinkopaneelit sopivat juuri sinun katollesi:

(Jos haluat avata työkaluun uuteen ikkunaan, klikkaa tästä)

  • Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella
  • Soita asiakaspalveluumme (02) 880 0 880 (arkisin kello 9-16)
  • Mallinna sinulle sopiva paneelijärjestelmä alla olevalla työkalulla
  • Voit myös lähettää sähköpostia suoraan aurinkosähköasiantuntijoillemme: aurinkosahko(a)lannenomavoima.fi

Tutustu vaihtoehtoihimme ja kysy asiantuntijamme maksuton kartoitus/tarjous juuri sinulle sopivasta aurinkopaneelijärjestelmästä. Annamme sinulle räätälöidyn tarjouksen 24 tunnin kuluessa tai seuraavana arkipäivänä.

Naps 355 W -aurinkopaneelijärjestelmät
Hinnat alkaen 49 €/kk*


*Osamaksulla: 8 vuoden koroton Lännen Omavoiman sähkönmyynnin asiakkaille +3€/kk, muille laskutuslisä +6€/kk

Muistathan myös, että paikalliset asiantuntijamme ovat käytössäsi myös asennuksen jälkeen ja asennustyön hinnasta voit saada kotitalousvähennyksen!

Omalla aurinkovoimalalla voit tuottaa käyttöösi puhdasta sähköä ja siitä on iloa pitkään. Investoinnin voit maksaa kätevästi ilman korkoja ja kuluja edullisissa kuukausierissä.

  • Aurinkosähkö toimii jokaisessa kodissa ja sitä saa tuottaa vapaasti, verottomasti ja ilman sähkönsiirtomaksua oman tontin rajojen sisäpuolella. Ylituotannon voi myydä valtakunnanverkkoon. Kätevää!
  • Aurinkopaneelijärjestelmää valittaessa kannattaa huomioida kohteen sijainti ja oma sähköntarve. Tyypillisesti omalla aurinkopaneelijärjestelmällä voi tuottaa 25–30 prosenttia vuotuisesta sähköntarpeesta.
  • Useimmissa Suomen kunnissa aurinkopaneelit saa asentaa oman kiinteistön katolle tai seiniin ilman erillistä lupaprosessia. Kunnalliset asemakaavaohjeet kannattaa kuitenkin muistaa tarkistaa.
  • Asunto-osakeyhtiössä päätöksenteko vaatii lakisääteisen tai sopimusperusteisen käsittelyn, jota koordinoi taloyhtiön hallitus tai isännöitsijä. Aurinkosähköä voi hyödyntää esimerkiksi kiinteistöjen tarpeisiin, sähköautojen ja -akkujen lataamiseen tai asukkaiden omaan käyttöön.

Vakio aurinkopaneelijärjestelmän kokoonpano

1. Aurinkopaneelisto 2. Invertteri eli vaihtosuuntaaja 3. Vaihtosähkökytkin 4. Talon sähkökeskus 5. Sähköverkko

Tilaukset ja tiedustelut

Asiakaspalvelu p. (02) 880 0 880 (arkisin klo 9-16)
Yhteydenottolomake

Naps 355 W -aurinkopaneelijärjestelmissä käytettävät tuotteet:

Aurinkopaneelit

Invertterit

Asennus- ja käyttöohjeet

Takuutiedot

Omaa Voimaa