Aurinkosähköjärjestelmät Kodit ja taloyhtiöt

Aurinkopaneelit katolle helposti ja luotettavasti!

OMA Aurinkovoima -aurinkosähköjärjestelmällä voit leikata kodin, taloyhtiön, yrityksen tai maatalouden sähkökuluja tuottamalla itse puhdasta, päästötöntä energiaa!

Pääset nauttimaan aurinkosähköstä yhdellä puhelinsoitolla, kokonaistoimituksena. Tekniset asiantuntijamme neuvovat sopivan aurinkosähköjärjestelmän hankkimisessa ja asentajamme laittavat aurinkopaneelit paikalleen. Huolehdimme, että kaikki toimii moitteettomasti. Myös sopimusasiat hoituvat kanssamme helposti.

OMA Aurinkovoima -aurinkosähköjärjestelmä kotitalouksille ja taloyhtiöille:

Aurinkosähkö toimii jokaisessa kodissa ja sitä saa tuottaa vapaasti, verottomasti ja ilman sähkönsiirtomaksua oman tontin rajojen sisäpuolella. Ylituotannon voi myydä valtakunnanverkkoon. Kätevää!

Asiantuntijamme auttavat mielellään aurinkosähköjärjestelmän valinnassa. Ota yhteyttä tai rakenna tästä itsellesi sopiva aurinkosähköjärjestelmä.

Viisi hyvää syytä hankkia OMA Aurinkovoima -aurinkopaneelit:

  1. Luotettava paikallinen myyjä ja palvelu
  2. Kilpailukykyinen hinta
  3. Naps-aurinkopaneelit markkinoiden luotettavinta tekniikkaa
  4. Helppo ratkaisu ylijäämäsähkön myyntiin
  5. Lounaisrannikko on Suomen aurinkoisin alue

Hinnasto:

Hinnat alkaen -esimerkkipaketit on laskettu Naps Saana -järjestelmällä sisältäen asennuksen (hinnat sis. alv 24 %). Kysy muita vaihtoehtoja asiakaspalvelustamme (02) 880 0 880.

OMA Aurinkovoima Arvioitu vuosituotto Ajaisit sähköautolla Hinta
3,05 kWp 2650 kWh 21795 km 7346 e
4,88 kWp 4245 kWh 34872 km 10969 e
6,10 kWp 5310 kWh 43590 km 12835 e

Muistathan myös, että paikalliset asiantuntijamme ovat käytössäsi myös asennuksen jälkeen ja asennustyön hinnasta voit saada kotitalousvähennyksen!

Aurinkosähköjärjestelmää valittaessa kannattaa huomioida kohteen sijainti ja oma sähköntarve. Tyypillisesti omalla aurinkosähköjärjestelmällä voi tuottaa 25–30 prosenttia vuotuisesta sähköntarpeesta.

Useimmissa Suomen kunnissa aurinkopaneelit saa asentaa oman kiinteistön katolle tai seiniin ilman erillistä lupaprosessia. Kunnalliset asemakaavaohjeet kannattaa kuitenkin muistaa tarkistaa.

Asunto-osakeyhtiössä päätöksenteko vaatii lakisääteisen tai sopimusperusteisen käsittelyn, jota koordinoi taloyhtiön hallitus tai isännöitsijä. Aurinkosähköä voi hyödyntää esimerkiksi kiinteistöjen tarpeisiin, sähköautojen ja -akkujen lataamiseen tai asukkaiden omaan käyttöön.

Tilaukset ja tiedustelut

Asiakaspalvelu p. (02) 880 0 880
Yhteydenottolomake

Kokeile: Rakenna itsellesi sopiva aurinkosähköjärjestelmä: napssolar.com/systems/

Lännen Omavoiman aurinkosähköopas

Omaa Voimaa