Aurinkosähköjärjestelmät KotiAkku

Naps KotiAkku - järjestelmä itsenäiseen energiankulutuksen hallintaan

Naps KotiAkku -järjestelmä parantaa kotona tuotettavan aurinkosähkön hyödynnettävyyttä merkittävästi. KotiAkun avulla aurinkosähkön ylituotanto otetaan talteen hämäräajan käyttöä varten. Akusto voidaan ladata myös edullisella yösähköllä. Kodin sähköomavaraisuuden kasvaessa ostosähkön tarve pienenee, jolloin saavutetaan säästöjä sähkön osto- ja siirtokustannuksissa, energiaveroissa sekä ympäristön kuormituksessa. Akun käyttöä ja kodin sähkönkulutusta voi seurata mobiilisovelluksella.

KotiAkku on suunniteltu kotitalouskäyttöön, joten design ja kestävyys ovat sen keskeisiä ominaisuuksia. Tyylikkään laitteen perusväri on valkoinen, muut vakiovärit ovat musta ja hopeanharmaa. Saksalainen sonnen valmistaa markkinoiden laadukkaimpia varastointijärjestelmiä Sonyn akkuteknologiaan perustuen. Sonyn litiumioni akku takaa tarvallisuuden kodin sähkön varastointiin. Kolmivaiheisen järjestelmän täysi takuu on 10 vuotta, laskennallinen käyttöikä 20 vuotta ja syklikestoisuus 10 000 sykliä.

Naps KotiAkun toimintaperiaate

Naps KotiAkku on verkkoon kytkettävä akkujärjestelmä, jonka tarkoitus on varastoida aurinkosähköjärjestelmän ylituotantoa sen myymisen sijaan. Järjestelmä mittaa aurinkosähkön tuotantoa ja kodin kulutusta reaaliaikaisesti. Järjestelmä kykenee myös kuormanohjaukseen ja pystyy optimoimaan toimintaansa kulutus- ja tuotantotietojen lisäksi säätietojen perusteella. Naps KotiAkulla olet entistä energiaitsenäisempi ja pystyt hyödyntämään kaiken tuottamasi aurinkoenergian omassa käytössäsi.

1. Aurinkopaneelisto 2. Naps KotiAkku 3. Kodin sähkölaitteet 4. Sähköverkko

Tilaukset ja tiedustelut

Asiakaspalvelu (02) 880 0 880

asiakaspalvelu@lannenomavoima.fi

Omaa Voimaa